Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 19. november 2015
Tid 21.00 - 23.00
Billett 70,- / 120,-
Aldersgrense 18 år

Pixel

Den norske jazzpop-sensasjonen Pixel blir hyllet av musikkpressen verden over. Snart er de klare med sitt tredje album, og i november tar de turen innom Studentersamfundet!

Pixel er et nyskapende band som tør å tenke annerledes, og som lykkes stort med å ha en fot innenfor popverdenen, uten å miste fotfestet i jazzen. Bandet har blitt omtalt som en verdenssensasjon og blitt lovprist i DownBeat Magazine i USA.

12. oktober slipper bandet Golden Years, som er bandets tredje album og en oppfølger til We Are All Small Pixels, som ble bandets store gjennombrudd og havnet på en rekke "årets-lister". Bandet sier selv om Golden Years: "Vi ønsket å lage et tredje album hvor vi dyrket band-enheten i enda større grad ennn tidligere. Alle har skrevet låter, og vi har kollektivt spilt oss frem til resultatet. Summen av fire musikalske hoder har skapt et deilig, variert album som favner alt vi liker i musikk. Pixel sin helhet ligger i den litt utradisjonelle besetningen sax, trompet, bass/vokal og trommer. Til syvende og sist kan nok musikken vår best betegnes slik: umulig å beskrive, veldig lett å like!".

Pixel består av vokalist og bassist Ellen Andrea Wang, saksofonist Harald Lassen, trompetist Jonas Kilmork Vemøy og trommeslager Jon Audun Baar. Det akustiske jazzbandet spilte 80 konserter på pop og jazzfestivaler i Norge og Europa i løpet av 2014 og har følgere verden over. De har mottatt utmerkelser og kåringer som årets band, og vant en pris under UK Music Video Awards - etter all sannsynlighet som historiens første jazzband!

I år er Pixel på Norgesturné i forbindelse med lanseringen av Golden Years, og den 19. november kommer de til Klubben for å holde en jazzkonsert du ikke vil gå glipp av.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler