Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 12. mars 2016
Tid 22.00 - 00.00
Billett 220,- / 270,-
Aldersgrense 18 år

Maria Mena

I februar 2014 skrev Maria Mena: Jeg kan endelig svare på hva som har vært min karrieres største opptur.. Nemlig å spille for et utsolgt Samfundet i Trondheim. Nå kommer hun tilbake til Trondheim, både plateaktuell og mer populær enn noensinne. Med andre ord: Maria Mena spiller i Storsalen 12. mars, og vi er klare for en fantastisk konsertopplevelse!

Hele Norges Maria Mena trer endelig frem fra stillheten med sitt syvende studioalbum ”Growing Pains”. I kjølevannet av Menas samlivsbrudd var det vanskelig for henne å sette i gang en skriveprosess - i hvert fall i våken tilstand. Det skjedde noe ganske forbløffende, nemlig det at underbevisstheten hennes slo inn og Mena manet frem halve albumet i søvne. Dette inkluderer blant annet den dyptfølte singelen «I Don’t Wanna See You With Her».I 2002 ble man først kjent med den unge Maria Mena, da hun som 16-åring hadde sitt gjennombrudd med ”My Lullaby”. Det tok ikke lang tid før den unge jenta befestet posisjonen sin som en av Nordens mest suksessfulle artister med låter som ”You Are The Only One”, ”Just hold Me”, ”All This Time” og ”Fuck You”. Julelåta ”Home For Christmas” har også etablert seg som en moderne klassiker i Norge, og er hennes mestselgende låt i Norge noensinne.2016 er også et viktig år for Maria Mena ettersom det markerer 15 år siden hun fikk platekontrakt og som artist. På de snart 15 årene har det skjedd mye, og Maria har tatt med seg sitt verdensomspennende publikum på reisen hennes.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler