Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 24. januar 2016
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: Psycho (1960)

I Psycho møter vi den vakre sekretæren Marion Crane (Janet Leigh) som, etter å ha underslått penger fra sjefen sin, gjemmer seg på Bates Motel, drevet av den noe spesielle Norman Bates (Anthony Perkins).

Psycho kom ut i 1960 og er regnet som en av de tidligste slasher-filmene, altså av den litt blodigere skrekkfilm-sjangeren. Den mottok naturlig nok blandet omtale til å begynne med, men ble raskt en enorm suksess og ble nominert til fire oscarer, blant annet for beste regi. Den er regnet som en av Hitchcock’s beste filmer, og blant de beste filmene noensinne, og satte en ny standard for vold, blod og seksualitet i film.


Pris: Medlem: 40,- Ikke-medlem: 100,- (for filmklubbmedlemskap + første visning gratis). Vi selger også supermedlemskap til 200,-. Dette gir deg filmklubbmedlemskap og inngang på alle filmene dette semesteret. NB! Gjelder ikke Rocky Horror Picture Show

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler