Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 14. februar 2016
Tid 19.00 - 21.00
Billett 40,- Filmklubbmedlem / 100,- Ikke medlem
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: An Affair to Remember (1957)

Hva kan være bedre enn å se en av verdens mest romantiske filmer, An Affair to Remember, på Valentinsdagen?

An Affair to Remember fra 1957 er egentlig en scene-to-scene remake av filmen Love Affair fra 1937 av samme regissør, Leo McCarey. Derimot er det denne filmen som har blitt en klassiker. Referanser fra filmen har blitt brukt mye gjennom tidene, blant annet i Sleepless in Seattle fra 1993 med Meg Ryan og Tom Hanks. Tittelsangen fra filmen heter og An Affair to Remember og har gått inn i historien som en kjent jazzstandard.

Handlingen i filmen begynner på skipet SS Constitution på vei fra Europa til New York. Her møtes filmens to hovedroller Nickie og Terry spilt av Cary Grant og Deborah Kerr. Begge er egentlig forlovet på hver sin kant, men etter mange tilfeldige møter i løpet av reisen finner de ut at de egentlig er forelsket i hverandre. Da skipet ankommer New York blir de enige om å møtes på toppen av Empire State Building om seks måneder hvis de har klart å gjøre det slutt med sine forlovete og endret sine karrierer. Nickie er egentlig en talentfull maler, men veldig kritisk til sin egen kunst og Terry er nattklubbsangerinne.

Hvis du ønsker å vite om de treffes eller ikke, vil jeg anbefale deg å ta med noen du er glad i, en kjæreste eller venn, på An Affair to Remember 14. februar.

Pris: Medlem: 40,- Ikke-medlem: 100,- (for filmklubbmedlemskap + første visning gratis). Vi selger også supermedlemskap til 200,-. Dette gir deg filmklubbmedlemskap og inngang på alle filmene dette semesteret. NB! Gjelder ikke Rocky Horror Picture Show

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler