Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 17. januar 2016
Tid 19.00 - 20.30
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: Løvenes Konge (1994)

Løvenes Konge – Disneyklassikeren du aldri kan få nok av.

Den Oscarbelønte Disneyklassikeren Løvenes Konge fra 1994 troner for mange høyt på lista over filmer som får fram godfølelsen og som man aldri får sett nok ganger. I filmen møter vi løveungen Simba som vokser opp på den afrikanske savannen. Simbas far Mufasa er konge over alle dyrene, en tittel lille Simba selv skal arve en dag. Men når Mufasa plutselig dør kommer Simbas onde onkel Scar inn og prøver å tukle med arverekken.

Simba rømmer vekk fra alt han kjenner, og slår seg sammen vortesvinet Pumba og marekatten Timon. Sammen med de to vokser Simba opp til å bli en voksen løve, og de lever i en bekymringsløs og lykkelig tilværelse. Men én dag er Simba nødt til å ta et oppgjør med den han egentlig er. Filmen tar opp udødelige tema som kampen mellom det gode og det onde, vennskap, svik og ikke minst kjærlighet.

Filmen bæres av svært stemningsfull musikk (komponert av selvest Elton John og Hans Zimmer), som i seg selv gjør at filmen nesten kan nytes med øynene lukket. Dette er søndagen du skal rømme inn fra kulda og nostalgisk drømme deg bort til de frodige afrikanske savannene. Hakuna Matata!

Pris: Medlem: 40,- Ikke-medlem: 100,- (for filmklubbmedlemskap + første visning gratis). Vi selger også supermedlemskap til 200,-. Dette gir deg filmklubbmedlemskap og inngang på alle filmene dette semesteret. NB! Gjelder ikke Rocky Horror Picture Show

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler