Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 6. mars 2016
Tid 19.00 - 20.30
Billett 40,- Filmklubbmedlem / 100,- Ikke medlem
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: Trillingene fra Belleville (2003)

Filmen er full av stilig musikk av Benoit Charest og har fått mange positive anmeldelser. Animasjonene har spesielt fått god mottakelse for sitt unike animerte uttrykk.

Madame Souza drar ut for å finne sitt bortkomne barnebarn, Champion, en Tour de France-syklist som forsvant under sykkelrittet. Souza har med seg den trofaste hunden Bruno, og sammen møter de trillingene fra Belleville, tre gamle cabaretsangere fra 30-tallet som har begynt med improvisasjonsmusikk. Når de spiller en konsert på en restaurant får Bruno snusen av Champion, og Madame Souze skjønner at det er den franske mafiaen som har kidnappet barnebarnet hennes.

Hvis du har lyst på en annerledes kinoopplevelse enn den vanlige hollywood-kverna er dette absolutt filmen for deg. Med vakre farger, stilig musikk, svært lite dialog og den franske mafiaen har filmen et helt spesielt særpreg som man ikke kan få noen andre steder.

Pris: Medlem: 40,- Ikke-medlem: 100,- (for filmklubbmedlemskap + første visning gratis). Vi selger også supermedlemskap til 200,-. Dette gir deg filmklubbmedlemskap og inngang på alle filmene dette semesteret. NB! Gjelder ikke Rocky Horror Picture Show

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler