Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 7. februar 2016
Tid 19.00 - 21.00
Billett 40,- Filmklubbmedlem / 100,- Ikke medlem
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: The Big Lebowski (1998)

The Big Lebowski sin store suksess dyrket en hel ny generasjon av tilbakelente slappfisker inspirert av “The Dude”, som inntar hovedrollen i Coen Brødrene sin fantastiske filmatisering av en lat hippie som har ingen andre planer enn å røyke marijuana og ta livet med ro.

The Big Lebowski handler om “The Dude” (Jeff Bridges) som er en livsnyter og tar livet med ro. The Dude blir ved en feiltagelse antatt for å være en med samme navn, nemlig millionæren Lebowski, og havner i skjærsilden mellom en rivaliserende riking, torpedoer og nihilister. The Dude sin tilværelse blir snudd helt på hode og han må takle møte med kidnapping, pornografi, og dop.

Coen-brødre sitt kløktige manuskript har sørget for at The Big Lebowski er elsket av filmentusiaster over hele verden. Kombinasjonen av et vittig manuskript, detaljerte scener og parodisk verdi gjør The Big Lebowski til en kultklassiker.

Pris: Medlem: 40,- Ikke-medlem: 100,- (for filmklubbmedlemskap + første visning gratis). Vi selger også supermedlemskap til 200,-. Dette gir deg filmklubbmedlemskap og inngang på alle filmene dette semesteret. NB! Gjelder ikke Rocky Horror Picture Show

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler