Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 15. mars 2016
Tid 20.00 - 22.00
Billett 180,- / 250,-
Aldersgrense 18 år

Trond Viggo og Steinar Sagen: Hvorfor det?

"Hvor blir det hvite i snøen av når den smelter?" "Hvorfor damper det fra munnen når du puster og det er kaldt, men ikke fra rumpa når du promper?" Og selvfølgelig: "Hva er meningen med livet?". I mars får du igjen muligheten til å spørre Trond-Viggo Torgersen og Steinar Sagen om akkurat det du vil!

Tirsdag 15. mars er «Hvorfor det» med Trond-Viggo Torgersen tilbake på Studentersamfundet, og med seg har han Steinar Sagen, gladgutten vi alle kjenner fra Radioresepsjonen. Showet er blitt kalt ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Konseptet er enkelt: Trond-Viggo og Steinar oppfordrer publikum til å stille spørsmål om hva som helst. Alt fra «hvorfor må jeg tenke sjæl?...» til «hvordan kommer en maur seg inn i leiligheten min som ligger fire etasjer opp?» Med andre ord, dette er en perfekt kveld for et nysgjerrig publikum.

Det kan lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd, for når showet først har startet, vil hjernen klikke, og latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart. Showet ble i 2008-2009 sendt på TV, og høstet gode kritikker og høye seertall. Nå har du sjansen til å virkelig få utnyttet orakelpotensialet til to av Norges morsomste komikere. Når var det igjen? Tirsdag 15. mars på Studentersamfundet i Trondhjem.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler