Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 26. februar 2016
Tid 20.00 - 22.00
Billett 70,- / 140,-
Aldersgrense 18 år

The Rocky Horror Picture Show

Også i år viser vi kultfilmen over alle kultfilmer, akkompagnert av et fresende sceneshow og lettkledde amatørskuespillere.

The Rocky Horror Picture Show inneholder alt man kan ønske seg i en film; romvesener, transvestitter, musikalnumre, undertøy og hud. Siden 1975 har denne ekstravagante filmen opphisset, fascinert og inspirert. Kulturutvalgets årlige feiring av utenomjordiske transvestitter i fusjon av film og opptreden er vårens høydepunkt, så møt opp i mørk dress eller drag og bli med på moroa. Vi lover deg det deiligste og heteste Rocky-show noensinne!

Dørene åpnes en time før showstart.

Anbefalte rekvisita: ris, vannpistol, avis, toast, lighter, kortstokk, papirfly, dopapir og en sunn dose ekshibisjonisme. Deltakermanus kan kjøpes i døren for 25kr stykket.

Billetter:
Inngang forutsetter filmklubbmedlemskap til 100 kr. Har du filmklubb- eller supermedlemskap (NFK) fra før, skal du kun betale for medlemsbillett (70 kr). Husk å ta med filmklubbkortet på arrangementet. Denne kvelden kan du få billett + filmklubbmedlemskap for tilsammen 140kr. Dette kan du enten kjøpe i døra eller inkludert i billett på nett. OBS! Merk at filmklubbmedlemskap ikke er det samme som Samfundetmedlemskap.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler