Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 14. april 2016
Tid 19.00 - 23.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

KLUBBENTORSDAG: Kortfilmaften med Markus Dahlslett

Det ligger an til en solid dose vikingpåfyll i Klubben når vi inviterer til samtale med filmregissør Markus Dahlslett med påfølgende visning av hans kortfilm TRACE.

Dette vil være en unik mulighet til å komme tett og intimt inn på et prosjekt der Dahlslett har fungert både som regissør, manusforfatter og produsent. Etter hvert har flere hengt seg på prosjektet, hvor til slutt over 80 stk har medvirket i prosessen. Blant annet har Ladehirden i Trondheim bidratt med våpen og scenekampopplæring. For å gi filmen en autentisk følelse foregår dialogen på norrønt, oversatt av en professor ved NTNU. Alt dette og mye annet fra produksjonen av TRACE vil dere få et innblikk i.

Markus Dahlslett er en filmskaper fra Namsos. Han har mastergrad i Film- og videoproduksjon fra NTNU, hvor han fordypet seg i regi, produksjonsdesign og kinematografi. Han har regissert kortfilmer i ulike sjangre og er opptatt av det mystiske og ukjente. Filmene hans foregår ofte i en annen tid (fortid eller fremtid).

TRACE handler om Baldr, en oppdagelsesreisende viking som har samlet viten fra fjerne land og fordums imperier. Gorm og hans klan frykter det ukjente, og vil utslette kunnskapens bærere. Nå står kampen om overlevelse og håpet om en bedre fremtid.

Etter visningen vil det være mulig for publikum å komme med spørsmål.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler