Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør SIT
Studentersamfundets Interne Teater (SIT)
Dato 21. april 2016
Tid 20.30 - 22.30
Billett 80,- / 100,-
Aldersgrense Ingen aldersgrense

SIT presenterer: Og dermed var det ingen

"Ti små negerbarn spiste i det fri. Den ene satt i halsen, så var det bare ni". Slik starter barnerimet som viser seg å bli skjebnen til personene i «Og dermed var det ingen». Studentersamfundets Interne Teater inviterer til krimteater på Knaus i april.

Agatha Christies «Og dermed var det ingen» er historien om ti personer som inviteres til en øde øy av en ukjent. De har tilsynelatende lite til felles, men i det de ankommer øya blir samtlige anklaget for forbrytelser de skal ha begått i fortiden. Disse forbrytelsene må de betale for - én etter én blir de drept i overensstemmelse med et gammelt barnerim.

Men hvem er morderen? Det er ikke noen andre enn de selv på den lille øya. Vil de gjenværende forsøke å holde sammen, selv om noen kanskje spiller på feil lag? Eller vil de alle mistenke hverandre?

«Og dermed var det ingen», først utgitt som Ti små negerbarn, er romanen som gjorde Agatha Christie til en av verdens bestselgende forfattere. Hun er også skaperen av de kjente karakterene Hercule Poirot og Miss Marple, og rakk i løpet av sin karriere å skrive nærmere 70 kriminalromaner.

Ta med en venn på Samfundet og la dere fascinere.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler