Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 19. september 2014
Tid 21.00 - 23.00
Billett
Aldersgrense 20 år

Collegefest

Hvordan hadde Samfundet sett ut om det ikke hadde blitt bygget i Trondheim men i det store Amerika? Og hvordan hadde det vært om de sosiale gruppene ikke var inndelt i QUAKere, BIere, dragvollinger og gløsinger men jocks, cheerleaders, nerder, geeks, emoer og vampyrer? Den 19. september arrangerer vi collegefest i amerikansk stil med femkamp og wrestlingshow i Storsalen for å teste ut nettopp dette!

Kle deg ut som den du er – eller ville vært; om det er nerden, cheerleaderen, den kunstneriske eller sportsidioten, og bli med på en krampeaktig stereotypisk fest fylt av mettet fett og punk-rock. Både wrestlingshowet og femkampen er inkludert i inngang (50,- medlemmer/100,- ikke-medlemmer) og vil bli utført om hverandre fra klokken 21.00 i Storsalen.

WRESTLINGSHOW

Når man snakker om wrestling er det alltid en idiot som må skyte inn at «det er jo bare skuespill», men wrestling er så mye, mye mer. Det er menn i trange trikoter og masker, spenstige og brutale fall og sammenstøt og kreative kamptaktikker du ikke har sett maken til siden Tekken ble gitt ut på Play Station.

Den geniale ideen om å kombinere bryting med underholdning fikk først grep om det amerikanske publikumet på 80-tallet og spiller i dag en viktig samfunnsrolle sammen med andre erke-amerikanske sporter som kanskje ikke har like sterke røtter i resten av verden (her snakker vi for eksempel om de edle sportene monstertrucks og pølsespising). Men aldri si aldri, for denne dagen får du muligheten til å oppleve galskapen i Storsalen!

STUDENETENES FEMKAMP

Over atlanteren er ikke linjeforeninger linjeforeninger, men «fraternities» og «sororities» og vi ønsker å finne ut hvilken linjeforenig i Trondheim som hadde gjort seg best i dette formatet.

I den anledning ønsker vi å invitere dere – linjeforeningene, til å delta i en konkurranse for å teste dere i diverse amerikanske “skills”. Vi søker derfor 5 personer fra hver linjeforening som er villige til å vise muskler og mot i typiske grener som pølsespising, håndbak, hjernetrim og mer.

Vinnerne vil bli hedret og premiert og det samme vil den linjeforeningen med den beste heiagjengen bli. Under forrige femkamp stakk Aarhønen (Bygg- og miljøteknikk) av med seieren, vil de klare det i år igjen?

Påmelding av ditt lag sendes til femkamp@samfundet.no!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler