Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 21. april 2016
Tid 21.00 - 23.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Verdens Rikeste Land

21. april kommer Mathias og Niklas fra Verdens Rikeste Land (VRL) på NRK P3 til Samfundet! Showet skal sendes på NRK i mai.

Mathias Nylenna har gått på Blindern og Niklas Baarli droppet ut av videregående. Sammen snakker de om det viktige og det komplett uviktige hver ettermiddag på NRK P3 - nå går de til scenen så du kan oppleve VRL IRL!

Stikkord for kvelden er iriks (innenriks), uriks (utenriks) og priks (personlig riks), men hovedtemaet er fremtiden:

Tar roboter over alle jobbene? Vil stigende hav sluke Oslo? Mister hvite menn som pusher 50 makta i Norge? Blir mat piller - og får vi noengang hoverboards?

Med seg på scenen har de politikere og eksperter, og ved hjelp av moderne teknologi som kamera og mikrofoner skal kvelden sendes på NRK1 i mai - så ta på deg fingenseren, gre håret som Donald Trump og kom på Samfundet!

Verdens Rikeste Land er et radioprogram med Mathias Nylenna og Niklas Baarli på NRK P3. Til daglig tar de opp dagens viktigste saker, drøfter sport, kultur og politikk, får besøk av interessante gjester, oppdaterer lytterne på siste nytt og bedriver tant og fjas.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler