Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 17. september 2016
Tid 22.00 - 02.00
Billett 130,- / 170,-
Aldersgrense 18 år

What The Funk med Tuba Tuba og Reggie Got Beats & The RGB Unit

Lørdag 17. september blir det «What The Funk» med Tuba Tuba og Reggie Got Beats & The RGB Unit i Klubben.

«What The Funk» er Samfundets faste funk-konsept, der vi spiller den beste musikken fra den beste musikkperioden, nemlig funk og disko. Denne lørdagen blir det en helaften med to velrenommerte disco-artister!

Tuba Tuba

Tuba Tuba er et seksmannsterkt band fra Oslo. De har de siste årene etablert seg som et av byens mest virile liveband, med uforutsigbare konserter bestående av energisk improvisasjon, epileptisk lys, overraskende coverlåter og et tilsynelatende endeløst regn av konfetti!

Reggie Got Beats & The Rgb Unit

Bak navnet Reggie got beats finner vi produsent, DJ og trommeslager Egil Reistadbakk. I sitt studio i Trondheim produserer han disco i alle former, enten det er synthdrevet boogie, streit pop eller skitten house.

Med seg på scenen har han RGB Unit, som utvider Reggies elektroniske musikk til en livesetting i skjæringspunktet mellom DJ-sett og konsert. Kari Eskild (vokal), Aleksander Lindås (gitar) og Kristian Jacobsen (bass) gir musikken en ekstra dimensjon, og som dyktige musikere og improvisatører tar de sammen musikken til et sted Reggie aldri kunne i et tradisjonelt DJ-sett!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler