Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 28. september 2016
Tid 20.00 - 22.00
Billett
Aldersgrense 18 år

HVORFOR DET? med Trond-Viggo Torgersen og Tore Sagen

Hvor blir det hvite i snøen av når den smelter? Hvorfor damper det fra munnen når du puster og det er kaldt, men ikke fra rumpa når du promper? Og selvfølgelig: Hva er meningen med livet?

Til høsten skjer det igjen! Onsdag 28. september er det igjen klart for «Hvorfor det» med Trond-Viggo Torgersen og Tore Sagen på Studentersamfundet i Trondhjem - og denne gangen er det mulig å oppleve moroa mens NRK gjør opptak!

Showet er blitt kalt ekstrem teatersport, og mental strikkhopping, og konseptet er enkelt: Trond-Viggo og Tore oppfordrer publikum til å stille spørsmål om hva som helst. Alt fra «hvorfor må jeg tenke sjæl?» til «hvordan kommer en maur seg inn i leiligheten min som ligger fire etasjer opp?» Med andre ord, dette er en perfekt aften for et nysgjerrig publikum.

Det kan lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd, for når showet først har startet, vil hjernen klikke, og latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart. Showet ble også i 2008-2009 sendt på TV, og høstet gode kritikker og høye seertall. Nå har du sjansen til å virkelig få utnyttet orakelpotensialet til to av Norges morsomste komikere. Når var det igjen? Onsdag 28. september på Studentersamfundet i Trondhjem.


Billettsalget starter 18. juli kl 12:00.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler