Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 24. august 2016
Tid 20.00 - 22.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Dirty Dancing (1987)

«Nobody puts baby in a corner!»

I forbindelse med Sensommerfesten arrangerer vi inneekino med Dirty Dancing, på Knaus. Enten du kan alle replikkene utenat, eller på en mystisk måte har klart å unngå en av de mest kjente filmene fra åttitallet, bør du ta turen for en kveld med hete rytmer og heftige krøller. Ta med deg varme klær, pledd, noe godt å spise og nyt en av de siste sommerdagene med en hemningsløs nostalgitripp!

Filmen er satt til 60-tallets USA, der 18 år gamle Frances «Baby» Houseman er på sommerferie sammen med familien. Hun innleder en affære med en av danseinstruktørene på hotellet, til farens store forargelse. Vil hun virkelig risikere fremtiden i overklassens A4-tilværelse ved å innlede et forhold til Johnny? De klassiske temaene ungdomsopprør og forbudt kjærlighet gjør dette til en tidløs film, men det man husker best er selvsagt de berømte dansescenene som gjorde Patrick Swayze til mang en jentes drømmemann.

Regissør: Emile Ardolino

Filmvisningen begynner kl 20.00, dørene åpner kl 19.30.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler