Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 22. september 2016
Tid 19.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Excenteraften: Få ting gjort!

Morten Røvik kommer til Samfundet for å lære bort sin metode for å mestre hverdagen - Getting Things Done (GTD).

Å studere er både spennende og morsomt, men en studenthverdag er også preget av tidspress og mange gjøremål. Studenter i dag har ofte ekstrajobb, familie, kjæreste og andre forpliktelser i tillegg til et enormt pensumkrav som de skal gjennom.

I løpet av 1,5 effektive timer vil du blant annet lære hva som skal til for å lage to do-lister som virkelig fungerer, hvordan hurtigtrikset ”tominuttersregelen” frigjør arbeidstid og skaper sinnsro, og ikke minst – hvordan du får overtaket på innboksen og det digitale stresset, én gang for alle.

Om foredragsholderne:
Morten P Røvik er en erfaren foredragsholder og rådgiver. Han er Nordens eneste sertifiserte GTD Master Trainer og har undervist i Getting Things Done i 6 år. Han er lidenskapelig opptatt av personlig produktivitet og har fast spalte i Aftenposten hvor han skriver om emnet. Og han er med i Aftenpostens ekspertpanel på jobb, karriere, jus og arbeidsliv.

Espen Agøy Hegge er utdannet lærer og har en bachelorgrad i fransk språk og litteratur fra NTNU. Han har ledererfaring fra barnehage, botiltak, frivillige organisasjoner og partipolitikk. Espen er en verdibevisst, samfunnsengasjert og målbevisst Trondhjemmer og har siden 2011 jobbet som elev- og lærlingombud for videregående opplæring i Sør-Trøndelag.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler