Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 3. september 2016
Tid 23.59 - 00.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Pelicat

Pelicat er et Oslobasert band som så dagens lys tidlig 2015. De tre medlemmene i bandet er til vanlig aktive musikere i band som «Away», «Disaster in the Universe», «Kaja Gunnufsen», «Jaa9&Onklp» for å nevne noen.

En felles fasinasjon for indierock/jangle pop (Conan Mockasin, Mac Demarco, Pond), førte til at guttene samlet seg for å se hva de kunne få til å produsere av musikk sammen. Dette resulterte i en EP med fire iørefallendeog lekne alternative poplåter, som bl.a. NRK P3 beskriver som «melodier som uanfektet slentrer rett inn i hjertet».

Bandet er et DIY- prosjekt, og alt avmusikk er spilt inn i bandets hytte og tilfluktssted på idylliske Hvaler i Østfold.

Med sin første utgivelse Pelicans and Rainbows har laget et unikt sound som er et resultat av spontanitet, lek, og kvasifilosofiske samtaler.

På sin nye utgivelse som nå er under arbeid holder de på dette soundet, mentar det hele et sted videre. Ved å følge innfallsmetoden og ikke overtenke, men heller bare fange ideene på teip mens de enda er ferske blir hele studioprosessen veldig givende, noe som smitter over på det ferdige resultatet.

Live er Pelicat akkurat det du ser; tre gutter med instrumenter og mikrofoner,uten noe mer dilldall. Ganske eksotisk til 2016 å være, men til gjengjeld funker det som en kule.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler