Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 9. oktober 2016
Tid 19.00 - 20.45
Billett 40,- Filmklubbmedlem / 100,- Ikke-filmklubbmedlem
Aldersgrense 18 år

Lost in Translation (2003)

Sammen med innleder Travis Alexander fra JumpCut setter vi fokus på Sofia Coppolas karriere når vi i en serie av to av hennes filmer viser hennes definitive gjennombrudd, Lost in Translation.

Bob Harris (Bill Murray), en amerikansk filmskuespiller langt forbi sin beste alder, besøker Tokyo for å bli filmet til en reklamefilm. Her møter han Charlotte (Scarlet Johansson), som også er i byen på grunn av hennes manns jobbreise. Kjedsomhet fører til at Bob og unge, vakre Charlotte skaper et bånd. Charlotte er på jakt etter "sin plass i livet," mens Bob på sin side sliter med et middelmådig og lite givende ekteskap. Både sammen og hver for seg opplever de hvordan det er å være amerikansk i Tokyo. Vi får være vitne til flere forvirrende og morsomme opplevelser gjennom de kulturelle og språklige forskjellene. Samtidig med at forholdet mellom Bob og Charlotte blir sterkere, kommer også åpenbaringen av at deres besøk i Japan snart må komme til en slutt. Eller må det det?

Kom til Storsalen og delta på Bob og Charlotte’s reise i Tokyo og hverandres liv.

Innleder Travis Alexander fra JumpCut – linjeforeningen for film- og medievitenskap, kommer for å snakke om Sofia Coppola og Coppola-familiens innflytelse i Hollywood, samt hvordan Lost in Translation definerte Sofia Coppolas videre karriere.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler