Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 1. november 2014
Tid 23.59 - 01.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 20 år

Strå

Strå er en melodisk folk-pop duo med røtter i høstens mest stemningsfulle sjangre, nemlig blues og jazz.

Strå er en melodisk folk-pop duo med røtter i høstens mest stemningsfulle sjangre, nemlig blues og jazz. I sommer har de blant annet opptrådt på Molde Jazzfestival og Kongsberg Jazzfestival, og nå er de endelig klare for Trondheims deiligste høstscene; Knaus.

Strå spiller melodisk folk-pop. Ved bruk av store klanger, drivende komp, sterke tekster, fengende melodier og store dynamiske forskjeller klarer Strå å gi deg en varm og god musikalsk følelse. Strå er blitt beskrevet som en naturkraft og er et vakkert møte mellom blues, folk og pop med et snev av jazz.

Hittil har Strå sluppet en singel som allerede er blitt spilt og anbefalt av P3 Urørt. Programleder i Urørt Mari Garås Monsson har uttalt «Gåsehud på kontoret. En stor ny stemme å følge.».

Duoen består av Oda Mathea Ulvøy Westli på vokal og Jesper Hasnaoui på gitar og kor. Gjennom variert gitarbruk, tuninger og melankolske melodier tar hver låt deg med på en ny reise.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler