Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 19. september 2014
Tid 23.59 - 01.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 20 år

Brontupisto

Med minst én fot godt planta i country- og folk, spiller Brontupisto rock ́n roll med referanser de fleste vil nikke gjenkjennende til. 3-stemte vokalharmonier, vekselbass, B3 og slidegitar er noen av elementene man finner i dette oppkoket av usensurert sjanger-blanding, og kan gi assosiasjoner til band som Lynyrd Skynyrd, Crosby, Stills & Nash og Led Zeppelin.

Etter et drøyt år med spillejobber på sør- og østlandet dro bandet i studio. I februar ble debut EP ́en Brontupisto spilt inn i Athletic Sound i Halden og masteret i Abbey Road i London. Den er fortiden tilgjengelig på Spotify, iTunes og WiMP, samt på 12 - tommer hos Big Dipper.

«...Spenstig og melodisk countryrock av den umelankolske typen, med fine folk- inspirerte vokalharmonier og litt lett sørstats-tvang i gitarene, uten forsøk på å fornorske det amerikanske uttrykket som det nesten høres ut som om de har fått inn med morsmelka»

Lenke

Lenke

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler