Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Rundhallen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 27. oktober 2016
Tid 18.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Byttefest

Etter forrige semesters suksess, inviterer Framtiden i Våre Hender Trondheim Studentlag igjen til en heidundranes byttefest.

På byttefest får du ta med deg opp til 10 ting du ikke vil ha, ikke trenger eller ikke liker lengre, og komme hjem med opp til 10 ting du virkelig trenger, synes er lættis eller ikke visste du trengte.

Bytting av klær og ting er ikke bare studentvennlig, men også miljøvennlig. Dette er en flott anledning til å slå to, om ikke fler, fluer i en smekk: du sparer penger, du får noe nytt, du blir kvitt det som støver ned i skapet OG du lar vær å bidra til overforbruk! Det blir ikke stort bedre enn det.

VIKTIG INFO:

18.00: Innlevering av klær! Kom til Rundhallen for å levere hva enn du vil bytte, det være seg klær, sko, tilbehør, bøker eller små-elektronikk eller små-ting. Da vil du få et antall "kuponger" fra oss som samsvarer med hvor mye du leverte.

19.00: Byttingen begynner! Nå kan du kan bytte den rare paljettoppen du aldri har brukt mot en leselampe, eller en historiebok kan bli levert inn, og du kan spasere ut av det runde røde huset med en helt ny ryggsekk.

Vi håper å se deg der, og at vi sammen kan spare penger, energi og ressurser ved å bytte mer og kjøpe mindre. <3

<3 100 high-fivhs fra Framtiden i Våre Hender Trondheim Studentlag <3

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler