Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Biblioteket
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 2. november 2016
Tid 20.00 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Bokstavelig Talt

I denne utgaven av Bokstavelig Talt vil det bli satt fokus på Edouard Louis og hans andre bok «Voldens Historie».

Romanen er en selvbiografisk historie som handler om en homofil manns opplevelse av en voldtekt, om hvordan han forholder seg til gjerningsmannen og om hvordan historien om hendelsen formes i etterkant.

Edouard Louis er en ny stjerne innen litteraturen (født 1992). Han skapte både begeistring og debatt med sin første roman «Farvel til Eddy Bellegueule», som handler om en gutt som vokser opp i fattigdom i den franske arbeiderklassen, og hans kamp for å komme seg videre til et annet liv.

I «Voldens Historie» tar Louis opp viktige spørsmål om hvem som har definisjonsmakten ved voldtekt; er det offer, gjerningsmann, politi, storsamfunn etc.? I tillegg blir det sett nærmere på hvordan historien om det man har opplevd blir skapt i ettertid.

Panelet vil bestå av programledere fra Radio Revolts "Bokbaren", med Siri Aurland Bredesen, Hanna Malene Lindberg, Are Malvik, og Johannes Tessem Jystad.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler