Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør TKS
Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening (TKS)
Dato 27. november 2016
Tid 17.00 - 19.00
Billett ,- Tickets at studenkor.no from 120 NOK
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Adventskonsert med TKS

Tradisjon tro holder Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening adventskonsert første søndag i advent.

I år som i fjor, og året før der, setter vi opp TO konserter, en klokken 17 og en klokken 20, for å gi Trondheims innbyggere en skikkelig god julefølelse! Det vil bli et variert repertoar, med noen gamle slagere, nye godbiter, og med både norske og utenlandske sanger.

Vi har også med oss fantastiske gjester på vår Adventskonsert. Trondhjems Studentersangforening, Candiss og Knauskoret er med for å gi dere det beste kor-Trondheim har å by på! I pausen vil det bli mulighet for å kjøpe seg noe kake nede i Rundhallen, så ta med litt ekstra penger til dette! Hvis teknologien er med oss skal det også være mulig å betale med kort. I tillegg til kakesalg vil det være gløgg og pepperkaker samme sted.

Forhåndssalget er i gang på www.studentkor.no

Billettyper og priser, forhåndskjøp/i døra:

Student/honnør/barn 4-16år: 120kr/200kr

Voksen: 200kr/250kr

Ang. forhåndssalg:
Vi lager en billettliste med navn på de som har kjøpt billett i paypal. Det er derfor viktig at du vet hvilke navn billettkjøpet står på. Vi merker oss antall billetter vedkommende har kjøpt, og krysser av etterhvert som dere kommer, dersom vedkommende har kjøpt til flere.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler