Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Sinco Orchestra
Dato 10. desember 2016
Tid 21.00 - 23.30
Billett ,- www.ticketmaster.no/event/juleshow-med-sinco-orchestra-billetter/512745
Aldersgrense 18 år

Juleshow med Sinco Orchestra

Sinco Orchestra fra Trondheim er igjen klare for sitt populære juleshow med kjente gjester og artister, denne gangen i Storsalen!

Billetter: http://www.ticketmaster.no/event/juleshow-med-sinco-orchestra-billetter/512745

Sinco Orchestra under ledelse av Vegard Søbstad Myhre har siden oppstarten i 2009 markert seg som et populært underholdningsorkester ved både store og små anledninger i inn og utland. De har sin inspirasjon fra New Orleans og spiller alt fra kjente schlägers via funk og brass helt opp til Rock ´n´roll.
Sinco Orchestra er et storband i tillegg til at de har med seg el-gitar, bass og sangere/korister. Alle er utdannede musikere hvorav halvparten lever av dette, og 80% av bandet har spilt sammen siden de var 8 år!

I tillegg til stemmer som gir deg frysninger har de med seg Erik Bauck Bårdstu og Ålve Egilsønn Moe i front på vokal. To navn som har utmerket seg like godt på tv og teatre i Norge som på store konserter i inn og utland sammen med Sinco Orchestra.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler