Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 20. januar 2017
Tid 22.00 - 23.00
Billett 160,- / 200,-
Aldersgrense 18 år

Nils Bech

Nils Bech har gjort seg bemerket som musiker og performance-artist i en årrekke. 20. januar gjester han Klubben på Samfundet!

Debutplaten “Look Back” kom ut i 2010 på Fysisk Format. Hans personlighet og formidlingsevne krysser grenser mellom sjangre og smakshierarkier, og i 2012 fulgte han opp med “Look Inside”. Her kom han virkelig til sin rett som en av Norges mest personlige og særegne vokalister og låtskrivere, og albumet har blitt til i spenningen mellom ulike musikksjangre og musikere med ulik bakgrunn. Elektronika-duoen Ost&Kjex sto for produksjonen på albumet, et mørkt, nesten foruroliggende album som inviterer lytteren med på en reise gjennom de ulike følelsesmessige stadiene av et forhold: Her finnes stadier av selvransaking, sårbarhet og tvil, men også yr glede og sitrende spenning.

I 2014 kom tredjealbumet “One Year”, som gir et tilbakeblikk på det siste året i Bechs liv med sin nye kjæreste. Anmeldelsene meldte om en mer optimistisk og mer tilgjengelig Nils Bech, og kunne ikke rose albumet nok.
– “Trip Abroad” handler om ventetiden etter du har sagt til noen at du elsker dem, men ikke fått de samme ordene tilbake. Hvordan ordene som ikke har blitt gjengjeldt gjør at du begynner å tvile på deg selv, og på en måte mister deg selv litt, utdyper Bech.

Med produsenthjelp og bidrag fra Ost & Kjex, Ole Henrik Moe, André Bratten og Julian Skar, låter det hele fortsatt umiskjennelig Nils Bechsk, men representerer likevel et aldri så lite musikalsk kvantesprang i hans musikalske karriere som så langt har tatt ham til Roskildefestivalen, by:Larm, Øya, Piknik i Parken, Venezia-biennalen, New York og Paris – for å nevne noen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler