Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 23. februar 2017
Tid 19.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

The Vintage Experience #4

Kleselskere, musikkfantaster, og gjenbruksentusiaster, listen up! For fjerde gang arrangeres The Vintage Experience på Samfundet!

Denne kvelden kommer Prisløs og andre selgere med lidenskap for vintage- og secondhandklær til Klubben på Samfundet. De har med seg nøye utvalgte bruktskatter fra sine samlinger for å gi deg muligheten til å lete gjennom fortidens moter, finne nye yndlingsplagg og la plagget leve videre i moderne tid. Plaggene er av god kvalitet og har reist fra alle verdens hjørner. I sommer har de samlet klær fra blant annet Buenos Aires, Valparaiso, Lisboa og Stockholm. Plaggene er fra 30-tallet og frem til i dag og passer alle kjønn.

The Vintage Experience er et Trondheimsbasert initiativ som tar sikte på å sette bærekraftig shopping av kvalitetsklær i en kombinasjon av klær, musikk og servering. Initiativet er startet av inspirasjon fra Cape Towns vintagemarkeder.

Sjekk ut Prisløs sine bios for mer info og for sniktitting på plaggene de kommer til å ta med seg.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler