Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Date 23. September 2020
Time 18:00 - 19:30
Ticket Registration
Age limit 18 years

This event will be in Norwegian

This event will be in Norwegian

SEX.
Du har det i bakhodet, på tunga og i talte ord.
SEX.
TV, film, musikk og bøker.
SEX.
Samfundet, UKA, DT og Heidis.
SEX.
Hvem, hva, hvor, og ikke minst når?
SEX.

Hvordan er egentlig sexlivet til Trondheimsstudenten? Hvor ofte har vi sex? Hvor mange sexpartnere er det ok å ha samtidig? Skal man intimbarbere? Hvor utbredt er fetisjer? Hva tenner man på? Kan man ha sex på rommet til andre i kollektivet? Med andre i kollektivet? Hvor mye bruker vi sexleketøy? Ja, hva skjer egentlig i vårt sexliv?

I debatten ‘’SEX - et dypdykk i Trondheimstudentens sexliv’’ ser vi nærmere på trender, stigmaer og normer i den gjengse students erotiske utfoldelse. Ved hjelp av dere publikummeres påstander og svar på spørsmål via digitale spørreplattformer vil flere kjente fjes og debattanter føre en spennende sexdebatt. Svarene vil vi i fellesskap se på på storskjerm før debatten kjøres i gang. Ta med deg telefonen, vær klar for å avgi dine anonyme svar og se det bli diskutert av et gøyalt panel.

Med hos har vi UKEsjef Max Meinich, seksualrådgiver og sexolog bak podcasten «Rett i fleisen» Kjersti Antonsen, sosiologistudent Rikke Storvik Sjøhelle og postdoktor i psykologi ved NTNU Trond Viggo Grøntvedt, som blant annet har forsket på Trondheimstudentenes sexvaner.

——

Spørsmål? Kontakt styret-pr@samfundet.no eller send melding på Facebook

Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no

Debatten streames på samfundet.no/live og Samfundets YouTube-kanal. Debatten blir også lastet opp i sin helhet på YouTube-kanalen i etterkant.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals