Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 20. October 2020
Time 18:30 - 20:00
Ticket Registration
Age limit 18 years

Lecture: Norwegian beer history

This talk will be held in english.

Sissel Brunstad er frå Sykkylven på Sunnmøre. Ho er journalist og særleg interessert i kulturhistorie. Ho har vore medforfattar til fleire bøker og tidsskrift.
I den siste boka hennar «Norsk ølhistorie – frå Odins skål til i dag» som kom ut i desember 2019, er for første gang ølhistoria her til lands samla mellom to permar. Brunstad har grave i gamle kjelder, snakka med dei fremste ekspertane og med ølbryggjarar i heile landet som framleis bryggjar på gamlemåten. I foredraget tar oss med på ei reise i norsk ølhistorie, og lovar mang ei ah-oppleving undervegs. Foredraget er eit must for alle ølelskarar og historieinteresserte. Kunnskap om den gamle bryggekunsten kan vere til inspirasjon for alle entusiastiske hobbybryggarar.

Sissel Brunstad er tilsett ved NRK Møre og Romsdal og jobbar med nyhende, feature og dokumentar på radio, tv og nett. Ho var også frilansjournalist i fleire år med vekt på internasjonale stoffområde.

Meld deg på over.

Member's tickets can be changed to non-member's tickets, by paying the difference at the main door on the day of the concert. Before you enter Samfundet you have to familiarize yourself with our infection control routines. You will find them here

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals