Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 16. September 2022
Time 21:30 - 00:00
Ticket 190,- / 240,-
Age limit 18 years

Jonas Alaska + support Sara Fjeldvær (Solo) // Storsalen

Jonas Alaska is returning to Samfundet in september with exiting new music!

Da Jonas Alaska slapp sitt nyeste album «GIRL» i fjor, var det til unisont hakeslipp, og stormende jubel. Alle singlene ble listet på både NRK P3, NRK P1 og NRK P13, og låter som «Light Switch» og «You Don’t Know How To Dance» ble lagt til den allerede lange listen av publikumsfavoritter fra Alaska.

Det nye albumet hadde et lydbilde og en produksjon som var fjernt fra det publikum er vant til å høre fra Alaska, og fulgte opp det kritikerroste albumet «Roof Came Down» fra 2020, som var en organisk singer/ songwriter-plate.

Når Alaska nå tar med seg bandet ut på veien, er det altså med en rekke nye hits i bagasjen. Bandet er, som alltid, håndplukket blant landets alle beste musikere, og det er duket for en solid konsertopplevelse med rom for både latter, dans og kanskje en liten tåre i øyekroken.

Jonas Alaska er en av sin generasjons sterkeste låtskrivere her til lands, og står bak uforglemmelige låter som «October», «If Only as a Ghost», «In The Backseat» og «Morning Light». Han var trippel Spellemannsnominert for sitt debutalbum, og har siden den gang sluppet en rekke album som alle har fått strålende mottagelse i og utenfor Norge.

--

Litt om support Sara Fjeldvær (Solo):

Singer-/songwriter Sara Fjeldvær følger opp fjorårets debutplate med EP-en “Best Love”. Fem kjærlighetslåter pryder EP-en, med
dramatisk spenn fra sørgmodige ballader til leken råskap. Med magnetisk nerve skildrer 23-åringen følelsesladde tekster og
melodier med forkynnende stemmeprakt i låter som står støtt på egne bein.

Alle som har hørt Sara Fjeldvær kan med sikkerhet si at hun er et vokalistisk unikum med et trollbindende uttrykk. Hennes kraftfulle stemme og særegne låter har de siste årene vært til fascinasjon og begeistring for et stadig voksende publikum i Norge. Tross sin unge alder viser Fjeldvær stor modenhet og sårbarhet i sine tekster og formidling, med et inderlig og uanstrengt uttrykk.

Fjeldvær skriver alternativ popmusikk med en besetning bestående av vibrafon, pedal steel, gitar, synth, kontrabass og trommer, hvor bandet og musikken i live-sammen virkelig får utfoldet seg. Med
et organisk lydbilde formet av hvert enkelt bandmedlem og deres improvisatoriske bakgrunn fra jazzmiljøet i Trondheim, presenterer Sara Fjeldvær et unikt univers med klare impulser fra både
70-tallsrockens råe uttrykk og visesjangerens såre tekster.

“En stemme og artist verdt å merke seg!”
- Adresseavisen

“Dette (”Sara Fjeldvær”) er et av de albumene som sniker seg innpå, og både fortjener og krever flere
lyttinger!”
- Under Dusken

Dette vil du ikke gå glipp av! ❤

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals