Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Hele huset
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 24. March 2023
Time 21:00 - 02:00
Ticket 170,- / 250,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

HiphopSamfundet

HiphopSamfundet is an allnighter with concerts, DJs and other elements from the world of hip hop. Tickets available soon!

Samfundet fylles med 10 unike live-opptredener fordelt på 3 scener og én kveld. Don't sleep on this one!

Billetter hi salg NÅ.

--
Line-up i Edgar:
// FEBER
FEBER er Radio Revolts hiphopmagasin og Trondheims eneste hiphopprogram på radio. Hver fredag mellom kl 18 og 20 spiller vi den nyeste, frekkeste og feteste rapmusikken og holder deg samtidig oppdatert på hva som skjer i rapspillet. Plateanmeldelser, nyheter, konserter, artistintervjuer og løs og fast sjitprat om det meste med relevans til hiphopsjangeren.

Billetter i salg nå, don't sleep.

Line-up i Storsalen:

// Linni
Jonas Grieg aka LINNI er en av de mest unike og produktive artistene vi
har her til lands. Bergenseren har gitt ut en lang rekke kritikerroste
soloalbum, er aktiv med det jazzete sideprosjektet Neste Planet og er
fremdeles aktiv i undergrunnsfenomenet Yoguttene. I fjor ga han ut hele tre album: Saga, Matriks og Nightridah. Sistnevnte var nominert til Spellemann for beste hiphop-album.

// AVGVSTVS
Det er ikke bare Karpe som holder fanen høyt for rap fra Oslo Vest. Hans August Pünther ser nemlig ut til å være på vei mot et høyst fortjent gjennombrudd under sitt alter ego AVGVSTVS (ja, det staves slik, men uttales Augustus). Gutten midt i tjueårene fra Ullern kan kjennetegnes for et melankolsk trap-lydbilde som flott anfører en merkant flow og stilsikre fortellinger om Oslos verste vestkant. Dette gjøres uten å på noe tidspunkt dementere, se ned på eller benekte tematikken og hans del i dette. Det er tidsriktig, kvalitetssterkt og best av alt veldig «keegt». Med klassikere som «For All Tid» og «Aprikos» fortsetter han å øke porteføljen med kvalitetslåter i flere sjangre. Han slapp nylig albumet St.Hans.

// Oscar Blesson
Oscar Blesson er et kjent navn for mange, og har drevet på engelsk i mange år. Han har vært med i Urørt-finalen, samt spilt på by:Larm i forbindelse med dette.

I 2021 bla han født på ny, da han slapp sin første singel på norsk, «Lett Depresjon». Han fulgte opp med en rekke singelslipp, og en av 2021s beste raplåter, «Er Du Dum?» med Jonas Benyoub. I 2022 har publikum kunnet se han på både Kadetten og Ruller Hardt. I tillegg slapp Oscar Blesson sitt debutalbum, «vi blør i kor», som er blitt rost av kritikerene med blant annet terningkast 5 av Aftenposten.

// Rambow
Rambow aka Simon Negash ble i 2018 kjent som skuespiller med hovedrollen i NRK-serien Rektors kontor. I 2020 kickstartet han musikk-karrieren sin, og slapp sin aller første singel «Bentley». Både som skuespiller og artist skapte han seg en solid fanbase allerede som 17-åring. Med kun fire singler ute i 2020, ble Rambow kåret til «Årets Urørt» av NRK P3 i 2021. Artistnavnet er følgelig inspirert av filmkarakteren Rambo, men hovedsakelig reflekterer navnet rap-stilen – med måten han skyter bars som en pil og bue.

Line-up på Klubben:

// Lille Pablo
Lille Pablo er en norsk rapper, låtskriver og artist fra Haugesund, som de siste årene har tatt det lokale musikkmiljøet på Haugalandet med storm. Lille Pablo har siden første slipp lagd låter som “Medusa”, “Ice” og ''Du må gå” – førstnevnte ble sluppet til radiospilling på P3.Lille Pablo var en av by:Larm-demojuryens favoritter dette året – sørg for å få med deg konserten hans på HiphopSamfundet!

// Lekende Lett
Lekende Lett debutsingel slo som et olja lyn i 2016. “Kom å lag litt liv” var noe så sjeldent som en Baile Funk-duftende party-sviske med hverdagslige observasjoner på kav Bergensk. Siden har de droppet singler, spilt konserter og festivaler fra Henningsvær til Kristiansand. Musikalsk skyter de bazooka fra hoften og beveger seg originalt og sømløst via rap, klubb, rnb og alt midt i mellom.

// VNMS
VNMS, eller “Venomous”, er et trøndersk basert rapkollektiv bestående av Gerald “Kojo” Ofori og Bulmboys. Kollektivet startet sent 2019 da et studio ble delt mellom artistene, og gruppas første prosjekt: “VNMS TAPES” ble produsert, skrevet og gitt ut senere i 2020. Basstunge psykedeliske instrumentaler under høykomprimert vokal med autotune. Tekster om det enklere livet og problemstillinger man ikke tar tak i med mindre man er ung og har det gøy i helgene.

Line-up på Knaus:

// GØY
GØY er et prosjekt og en gruppe som vi startet opp i 2018. Musikken balanserer seg fint mellom tøffe 808 ́s, myke vokaler, spiss tekst i leken stil og varierte stilarter i hiphop sjangeren. Blant låtene finner du alt fra høyt tempo og aggressive stemmer til catchy refrenger med sylskarp produsering. Blant de fire artistene og låtene har man en god blanding av klassisk rap, pop-refrenger, hyper-pop vokaler og relaterbare tekster.
GØY skriver, produserer, mixer og mastrer alt av musikken vår selv og har til nå sluppet en EP med navnet BANKRAN i 2020. De siste tre årene har vi laget produsert mye musikk, funnet en egen og mer original sound i tillegg til å ha planlagt et 2023 der vi skal slippe mye nytt.

// Safario
Det unge multitalentet Safario har på veldig kort bemerket seg som en av Norges heteste hip hop-talenter, som har ført til at han ble nevnt av det anerkjente magasinet NME som en av 100 artister å se opp for i 2020. Han debuterte som rapper i 2017 med singelen “Feeling Good”, som gikk helt opp til 4. plass over de mest virale låtene i Norge og fikk mye radiospilling. Hans første EP i 2018 hadde han den irske artisten, Rejjie Snow som gjesteartist på “IDK MUCH” remix. Dette fulgte han opp med flere singler gjennom 2019, blant annet låten “GO CRAZY, GO STOOPID”, som ble hyllet av flere medier, som Lyrical Lemonade.
Gjennom årene har Safario spilt på noen av de største festivalene i landet, gjennomførte en egen Norgesturné i fjor høst, fylte Parkteatret sammen med Octavian og Dutty Dior og spilte to fullsatte konserter på by:larm i fjor.

// Gjenfødt Kultur
Gjenfødt Kultur, så uforutsigbar som kultur skal være.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals