Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist - Musikk

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Prat om musikk på radio!

Bli radioprater hos et av de fantastiske radioprogrammene til Radio Revolt!

Har du en radiostjerne i magen? Søk kultur i Radio Revolt! Spesifiser i søknaden din hvilket program du passer best inn i. Vi gleder oss veldig til å møte deg på intervju!

Blyforgiftning

Blyforgiftning søker et nytt medlem! Er du glad i metall og prating? Det er vi også! Vi søker en kandidat som liker å prate om musikk i godt lag og krangle om alt det fete og eventuelt ikke fete som kommer ut av musikk i metallverdenen. Vi søker en sosial og interessert person som er klar for å lære nye ting. En kandidat som er engasjert og tar initiativ til å videreutvikle programmet sammen med oss andre. At kandidaten liker å oppdage nye ting i metallverden er selvsagt også et stort pluss. All opplæring vil foregå innad i programmet, så tidligere erfaring er ikke nødvendig å ha. Vi gleder oss til å møte deg.

FEBER

FEBER, Radio Revolts hiphopmagasin, søker radiopratere! Liker du rap? Har du meninger? Kan du prate? Jamen så søk da!!! Hver fredag fra 18 til 20 får du spille favorittmusikken din på radio. I dette vervet kan du også intervjue dine favorittartister og bli med på livesendinger og DJ-sett. Kvinner oppfordres spesielt til å søke!

PåTirsdag

Har du et brennende engasjement for jazz- og improvisasjonsmusikk, og en iver etter å dele denne lidenskapen med resten av verden? Er du sosial, glad i å dra på konserter, snill, og åpen for nye musikalske impulser? Radioprogrammet PåTirsdag spiller den hippeste musikken fra inn- og utland, intervjuer aktuelle musikere, og gjør dypdykk i diverse musikalske uttrykk og scener. Hørtes dette spennende ut? Da burde du søke PåTirsdag!

Sagtann

Sagtann er Radio Revolts elektronikaprogram! Vi spiller et bredt spekter av elektronika på radio, og er stadig på utkikk etter ny musikk. Det vil si at spisskompetanse verdsettes, men det viktigste er at du er åpen for det meste av elektronisk musikk! Ellers ordner vi dj-mikser hver lørdag, og spiller stadig vekk på byen i Trondheim. Erfaring bak miksebrettet settes altså pris på, men det er ingen nødvendighet. Vi leter etter deg som virkelig brenner for elektronisk musikk, og kunne tenkt deg å bli med på å gjøre Sagtann om til et markant navn i Norges elektronika-scene, både på radio og på byen. Kvinner oppfordres spesielt til å søke!

Åpen Klasse

Står øyra dine på stilk? Kjenner du suget i magan etter ny musikk som ikkje liknar noko du nokon gang har høyrd? Da lyt du søkje Åpen Klasse! Vi er Radio Revolts avant garde- og eksperimentell musikk-magasin, med eit fokus på alt som er eksperimentelt, rart, kan hende litt jævleg og framfor alt – annleis! No er vi på leit etter ein ny radiopratar! Kan hende det er deg! Vi oppfordrar spesielt kvinner til å søkje!!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler