Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 11. mars 2017
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Samfundsmøte: Tanker om døden

Vi tar opp ett av verdens største tema gjennom tidene - menneskers undring rundt døden. De fleste ønsker kanskje å sovne stille inn omgitt av sine nærmeste, andre velger å forlate verden på egen hånd, mens noen dør for en større sak. Døden er rundt oss gjennom livet, likevel er det et emne vi sjelden snakker om. Hvorfor har vi et så unaturlig forhold til noe av det mest naturlige mennesket skal gå igjennom? Vi skal diskutere de filosofiske, religiøse og hverdagslige sidene ved døden og det som eventuelt kommer etter. Studentersamfundet i Trondhjem, i samarbeid med Skepsisuka Trondheim, ønsker å invitere til en aften hvor vi får luftet våre tanker om døden.

Til oss kommer Karl Johan Kjøde, generalsekretær i Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag (NKSS) og kristenblogger, for å snakke om hvordan kristne takler døden og hans syn på det norske samfunns håndtering av den.

I tillegg kommer Jesper Aagard Petersen, som er forskningsleder på Institutt for Lærerutdanning på NTNU og har bakgrunn som religionsviter. Han har bred kjennskap til nyreligiøse strømninger, og har forsket på livssyn og død i sekulære samfunn.


Billett: 0,-/50,- (Medlem/ikke-medlem)

Møtet streames så du kan se det på http://www.samfundet.no/live, og høre det på http://dusken.no/radio/samfundsmoter/.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 09.03.2017, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 11.03.2017, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler