Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 25. februar 2017
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

F-Uka - Samfundsmøte: Fitte

Hvordan skal vi snakke om det kvinnelige underliv?

“Men fitta er jo fjong, så det burde gå bra,” synger Egil Hegerberg. Det er normalt å anta at “fitte” brukes som et skjellsord, selv når det brukes for å fremheve noe vakkert. I reklamer for tamponger og bind blir mensblod portrettert i blått. Allerede her ser vi at det kvinnelige underlivet er noe samfunnet forventer at skal gjemmes bort. Det kvinnelige underliv har i uminnelige tider blitt solgt, undertrykt, og brukt som skjellsord, men likevel er det vanskelig å snakke det vagina virkelig er. Hvorfor er det så vanskelig å snakke om noe av det vanligste i verden?

Det kvinnelige underliv, fitta, er ikke noe å skamme seg over. Den er ingenting å være redd for. Kunnskap om den er kun positivt, både for menn, kvinner, og alle øvrige nyanser. Forfatterne og medisinstudentene, Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl, har skrevet suksessboka «Gleden med skjeden». De skal komme til oss for å snakke om og gi oss nye synsvinkler på Vagina og hennes hemmeligheter. I tillegg kommer forfatter, lege og gynekolog Jorun Thørring! Hvor ligger egentlig klitoris? Hva er egentlig vulva? Hvordan skal vi snakke om det kvinnelige underliv?

Forresten, her er noen kule fakta om vaginaen:
• Den har et pH-nivå på rundt 4, altså lik øl, vin, og tomater.
• Den er selvrensende.
• Mye sex gjør ikke vaginaen løsere. Vaginaen krymper alltid tilbake til dens naturlige størrelse etter å ha åpnet seg opp som en paraply under sex.
• Kvinnelig stå er en greie. Klitoris svulmer opp og vokser når kvinnen er kåt.


Billett: 0,-/50,- (Medlem/ikke-medlem)

Møtet streames så du kan se det på http://www.samfundet.no/live, og høre det på http://dusken.no/radio/samfundsmoter/.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 23.02.2017, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 25.02.2017, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler