Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Edgar
Arrangør Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)
Dato 2. mars 2017
Tid 21.00 - 23.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Edgar Sessions: Temporary

Temporary er en duo bosatt i Trondheim som består av Mikael Øgaard og Jonas Peitersen som spiller folk-inspirert pop. Med to elektriske gitarer og stemningsfylte vokalharmonier, skaper duoen behagelig og vakker stemning i musikken, hvor Bob Dylan og Sixto Rodriguez står som de største inspirasjonskildene. De vant prisen for "Årets mest lovende artist" under fjorårets Adresseavisas UtAwards. De vant også en av prisene på Bandwagon 2015, som ga duoen spillejobb på Norwegian Wood.

Temporary er for tiden i Brygga Studio, her har de spilt inn låter i deres vante duo-format, men også noen større arrangement med band. De vil om kort tid komme med sin første EP, og har allerde sluppet sine to første singler: Tumbling Down og Drag Me Out.

Duoen startet 2017 med fullsatt konsert under Trondheim Calling, hvor NMHD i sin anmeldelse omtalte den som "et lovende steg inn i en forhåpentligvis spennende fremtid av en duo som ga utvilsomt mersmak"

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler