Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 22. mars 2017
Tid 19.00 - 22.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Presidentvalg, ISFiT 2019

22. mars er starten på ISFiT 2019!

Storsalen velger hvem som skal lede verdens største internasjonale studentfestival. Denne kvelden blir det endelig klart hvem som blir president for neste ISFiT, og hvilket tema festivalen skal ha!

ISFiT arrangeres annethvert år i februar, og hver festival har et tema av sosial og politisk karakter med internasjonal relevans. Her møtes over 450 studenter fra hele verden for å diskutere temaet i 16 ulike workshoper, og for å ta del i festivalens kulturprogram. ISFiT er en ideell organisasjon og arrangeres ved hjelp av innsatsen til over 400 engasjerte Trondheimsstudenter.

Veien frem mot festival er minst like viktig som selve festivalen. Hver festival bygges fra bunnen, noe som gir et stort potensiale for nytenking og motivasjon. Presidenten har ansvaret for stake ut retningen og bygge det som til slutt blir en organisasjon på 450 frivillige. På veien dit venter to år med glede, moro, spenning, utfordringer, læring, erfaringer fra ledelse og prosjektarbeid, kunnskap om viktige samfunnsspørsmål og et stort internasjonalt nettverk.

Kanskje du er den rette presidenten? Eller vil du bare påvirke valgutfallet? Bruk taleretten din til å spørre ut kandidatene, og
stemmeretten til å avgjøre hvem som vinner.


Valget foregår i Storsalen, og det er medlemmene som bestemmer utfallet. Kandidatene får presentere seg fra talerstolen, og blir deretter stilt spørsmål fra salen. Til slutt får hver kandidat holde en avslutningsappell. Valget skjer gjennom urnevalg.

Det kreves ingen spesifikke forkunnskaper for vervet, og den nye lederen vil få solid opplæring og erfaringsoverføring fra forrige styre. Dersom du er interessert i å stille som leder eller kjenner noen du mener burde gjøre det, ta kontakt ved å sende mail til president@isfit.no

Kun medlemmer av Studentersamfundet i Trondhjem ha stemmerett, så husk å ta med medlemskortet denne kvelden.

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette mandag 20.03.2017, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger onsdag 22.03.2017, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se samfundet.no for mer informasjon.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler