Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Styret
Styret
Dato 19. mars 2017
Tid 23.59 - 00.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Søk Samfundetstyret

Den nyvalgte leder av Studentersamfundet i Trondhjem tar opp et styre!

Søknadsfrist: 19. mars kl. 23.59

Send en søknad til talebae@samfundet.no eller ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende kaffesamtale.


Hei

Den 1. mars ble jeg valg til ny leder av Studentersamfundet i Trondhjem, og nå trenger jeg din hjelp! Jeg leter etter studenter som har lyst til å bidra mer til Samfundet - gjøre Huset mer synlig gjennom ulike forum, jobbe videre med onsdagsdebattene og bidra til å inkludere de internasjonale studentene på Huset. Tør du si din mening, utfordre og stille spørsmål? Søk Styret ved Studentersamfundet i Trondhjem!

Styret er Studentersamfundets ansikt utad og består av en gruppe engasjerte mennesker som brenner for å løfte Samfundet opp og frem. Ved siden av representasjon består Styrets arbeidsoppgaver blant annet av å sette dagsorden gjennom ukentlige Samfundsmøter, fremme medlemmenes sak samt å utarbeide Samfundets politiske profil.

Personer som ikke har erfaring fra Samfundet er like velkomne til å søke som dem med lang fartstid i Husets gjenger. Det eneste kravet er medlemskap i Studentersamfundet og dette kan selvfølgelig skaffes innen Styret tar over 17.mai og sitter i et år. Styret velges av leder, og godkjennes så av Storsalen. Den viktigste egenskapen er engasjement!

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med meg på talebae@samfundet.no! Jeg er veldig tilgjenglig for en uforpliktende kaffeprat om du ønsker å høre mer om hva det innebærer å sitte i Styret ved Studentersamfundet i Trondhjem.

Beste hilsner

Tale Bærland, påtroppende leder av Studentersamfundet i Trondhjem


Informasjon om stillingene

Nestleder:

Som nestleder vil du ha stor mulighet til å forme vervet slik du selv ønsker på bakgrunn av styrets målsetninger. Du vil også være lederens sterkeste støttespiller. Dine faste arbeidsoppgaver blir å referere Samfundsmøtene, lede styremøtene sammen med lederen, og ellers steppe inn for lederen når det trengs. Som nestleder vil du også få anledning til å delta i kommunale og akademiske forum, og du får jobbe med mange av gjengene på Huset.

Om du vil vite mer om stillingen kan du gjerne kontakte Miriam Finanger Nesbø på nestleder@samfundet.no.

Økonomiansvarlig:

Som økonomiansvarlig har ansvaret for styrets budsjett og den økonomiske driften av styrets aktiviteter. Du får oversikt over hele styrets program, og setter denne i en økonomisk kontekst.

Om du vil vite mer om stillingen kan du gjerne kontakte Magnus Bjerke på styret-oko@samfundet.no.

Temakoordinator:

Temakoordinator vil ha ansvaret for å styre Styrets debattkomité, som skal jobbe med og blant annet utforme samfundsmøtene og onsdagsdebattene. Du vil sitte i Styret samtidig som du jobber med Debattkomiteen. Ved å være temakoordinator vil du ha mulighet til å påvirke samfundsmøtene og styrets politiske profil direkte. Sammen med debattkomiteen vil du planlegge samfundsmøtene, onsdagsdebattene og setter dermed fokus på dagsaktuelle tema.

Dette er en ny stilling i Styret og du vil dermed få mulighet til å være med og forme vervet. Om du ønsker å vite litt om hvordan det er å arrangere Samfundsmøter og å jobbe med styrets politiske profil, kan du ta kontakt med nåværende styrets temaansvarlige. Du kan kontakte Vilde Marie Larsen, Christian Dahl-Nielsen, Torjus Solheim Eckhoff på styret-tema@samfundet.no.

Huskoordinator:

Huskoordinator er ansvarlig for drift og praktisk gjennomføring av styrets arrangementer. Stillingen krever at man opparbeider seg god kjennskap til Huset, gjenger og administrasjon. Det er huskoordinator sitt ansvar å koordinere tekniske gjenger og kunsteriske innslag under Samfundsmøter og delta i tekniske forum på huset.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Amanda Gangsås Berstad på: styret-huskoordinator@samfundet.no.

Internarrangementsansvarlig:

Som Internarrangementsansvarlig vil du være ansvarlig for planlegging og koordinering av Styrets arrangementer utenom Samfundsmøtene. Dette er for eksempel Bydagen, 17. Mai, SIGP og mer. Under UKA ønsker Styret også å invitere andre Studentersamfund i Norge til Trondheim, og som internarrangementsansvarlig vil du få litt ekstra ansvar for opplegget rundt dette.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Mathias Rødland på: styret-arrangement@samfundet.no.

PR- og presseansvarlig:

Det å gjøre Samfundet og Styrets politikk synlig blir en viktig del av PR- og presseansvarliges verv. Du vil jobbe med å fylle Storsalen på Samfundsmøtene, gjøre onsdagsdebattene synlig, samt å fremme Styrets politiske profil. Du vil dermed både jobbe med profiliering av arrangementer og kontakte presse. Som PR- og presseansvarlig vil du delta i Samfundets PR-forum sammen med Markedsføringsgjengen og andre gjengers PR-ansvarlige.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Maren Kronlund på: styret-pr@samfundet.no.


Selv om Styret har mange forskjellige stillinger så er det en liten gruppe mennesker som kommer til å jobbe mye med hverandre. Det er derfor en selvfølge at man også jobber litt med alt Styret har å gjøre og at stillingene kun beskriver hovedfokusområdet til personen som innehar det

Søknader eller spørsmål om stillingene sendes til talebae@samfundet.no. Søknaden bør inneholde litt om deg selv og hvorfor akkurat du bør være med i det nye Styret ved Studentersamfundet i Trondhjem.

Søknadsfrist: søndag 19. mars kl. 23.59.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler