Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 25. august 2017
Tid 22.00 - 00.00
Billett 150,- / 200,-
Aldersgrense 18 år

Amanda Delara

Amanda Delara er en av de mest spennende av nye artister som har kommet frem i år.

Oppvokst i lillebyen Nes i Norge begynte hun å spille piano i barndommen, og som ung tenåring bestemte hun seg for å skrive egen musikk. Tidlige cover-sanger og opplasting av musikk til sosiale medier gjorde det tidligere laget bak Nico & Vinz oppmerksom på talentet, og signerte henne til sitt eget indie label GR:OW Records.

I sommeren 2016 ble hun hentet av artistprogrammet Red Bull Sound Select, som resulterte i en utsolgt konsert på Parkteatret i Oslo hvor hun delte scenen med British Dua Lipa. Amanda har tidligere vært med som en spesiell gjest på turen til Nico & Vinz, så forventningene er himmelske for den unge, talentfulle artisten!

Hennes første single Paper Paper ble raskt A-listet på P3 og nådde topp 30 på Hype. Med over 1 million-strømmer klatret Amanda til topp 20 på Spotify viral både i USA og globalt. Med en rekke viktige festivaler i inn-og utland er det klart at 2017 blir hennes år.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler