Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 25. August 2017
Time 22:00 - 00:00
Ticket 150,- / 200,-
Age limit 18 years

Amanda Delara

Amanda Delara er en av de mest spennende av nye artister som har kommet frem i år.

Oppvokst i lillebyen Nes i Norge begynte hun å spille piano i barndommen, og som ung tenåring bestemte hun seg for å skrive egen musikk. Tidlige cover-sanger og opplasting av musikk til sosiale medier gjorde det tidligere laget bak Nico & Vinz oppmerksom på talentet, og signerte henne til sitt eget indie label GR:OW Records.

I sommeren 2016 ble hun hentet av artistprogrammet Red Bull Sound Select, som resulterte i en utsolgt konsert på Parkteatret i Oslo hvor hun delte scenen med British Dua Lipa. Amanda har tidligere vært med som en spesiell gjest på turen til Nico & Vinz, så forventningene er himmelske for den unge, talentfulle artisten!

Hennes første single Paper Paper ble raskt A-listet på P3 og nådde topp 30 på Hype. Med over 1 million-strømmer klatret Amanda til topp 20 på Spotify viral både i USA og globalt. Med en rekke viktige festivaler i inn-og utland er det klart at 2017 blir hennes år.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals