Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 16. september 2017
Tid 19.10 - 21.00
Billett 50,- Medlem / 100,- Ikke-medlem
Aldersgrense 18 år

Festmøte: UKA

UKA er Norges største kulturfestival og eldste studenteruke. Den har blitt arrangert i Trondheim annenhver høst siden 1917, med unntak av krigsårene 1941 og 1943. Denne kvelden skal vi kaste et blikk bakover i historien og se hva som har tatt UKA fra en studentrevy til Norges største kulturfestival.

Vi lanserer UKAs jubileumsbok, og forfatter Torgeir Bryge Ødegården gir oss et krasjkurs i UKA. Det blir også mulig å kjøpe boka.

I tillegg til et historisk blikk på UKA skal vi feire at det er 100 år siden den første UKErevyen ble satt opp, dette vil vi gjøre med en rekke kunstneriske innslag:

UKErevyen - Vi er så heldige at ukerevyen har sagt seg villig til å holde et lite innslag fra årets revy, dette blir første blikk på årets revy.

Jubileumskavalkaden - til ære for 100 års jubileet til UKA setter de i år opp en jubileumskavalkade med klassiske innslag fra UKErevyen gjennom tidene.

Pirum - UKEkoret Pirum ble unnfanget til UKA 1965 og har vært fast inventar på huset siden det.

Candiss - Candiss ble stiftet i 1982 og deltok for første gang i UKA i 1983. Siden det har Candiss deltatt i blæstingen og med et UKEnummer annenhvert år siden.

Vi håper du har lyst til å bli med oss å feire 100-års jubileet til UKA sammen med oss, vi kan love en spennende kombinasjon av kunstneriske innslag og samtale om UKEhistorien, her blir det noe for enhver smak.

Vel møtt!


Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem)

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 14.09.2017, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 16.09.2017, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møte.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler