Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 11. januar 2018
Tid 21.00 - 23.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Venner

Har du ingen Venner? Synd for deg. Nå har du sjansen. Enten du er arbeidsledig og bruker dagene på å telle fliser på baderomsgulvet, eller jobben din går ut på å prøve å la være å kvele alle kundene dine med de jævla plastposene, kan det være godt å ha noen Venner å prate med – selv om de kanskje ikke har svaret på alt.

Venners intense og mystiske konsertopplevelser har allerede rukket å bli snakkis i trønderhovedstaden. Våren 2017 var Venner på norgesturné og promoterte sine tre nyeste singler ”Naboen”, ”Dempet Støy” og ”Kims Lek” sluppet i EP-format. Bandet tok Norge med storm med fulle hus både på Hulen i Bergen, Gamla i Oslo og Ugå-festivalen i Stavanger. Bandet, som tidligere hadde rykte på seg for å være det friskeste pustet i norsk rock i Trondheim og Oslo, har nå et landsdekkende rykte.

Høsten 2017 skriver bandet en ny plate i formatet konseptalbum som vil bli sluppet våren/ forsommeren 2018, men mens vi venter på dette har bandet bestemt seg for å promotere små og store lokale produsenter ved å gi dem muligheten til å være med å gjøre en remix av deres første album som ble sluppen Våren 2016. Dette gjøres dels som en konkurranse for uetablerte produsenter og med invitasjoner til enkelte produsenter innen ulike techno-sjangere som bandet synes er spesielt spennende og i vinden om dagen.

«Venners sett med støyete og alternativ prog-rock fikk meg til å tvile på menneskeheten og meg selv... De var en fryd for både øynene og ørene. I alle fall i den grad jeg kunne tro det jeg så og hørte. »
– musikknyheter.no

«Venner er komplekst, drivende, rart, og jævlig tøft!»
– Chris Erichsen, The Aller Værste

«(...) det var vanskelig å forutse hva jeg hadde i vente, men jeg ble regelrett slått i bakken av hvor ufattelig bra det var. Det var rå energi, nifs stemning, høyt volum og sinnsykt fet musikk.»

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler