Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 11. January 2018
Time 21:00 - 23:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Venner

Har du ingen Venner? Synd for deg. Nå har du sjansen. Enten du er arbeidsledig og bruker dagene på å telle fliser på baderomsgulvet, eller jobben din går ut på å prøve å la være å kvele alle kundene dine med de jævla plastposene, kan det være godt å ha noen Venner å prate med – selv om de kanskje ikke har svaret på alt.

Venners intense og mystiske konsertopplevelser har allerede rukket å bli snakkis i trønderhovedstaden. Våren 2017 var Venner på norgesturné og promoterte sine tre nyeste singler ”Naboen”, ”Dempet Støy” og ”Kims Lek” sluppet i EP-format. Bandet tok Norge med storm med fulle hus både på Hulen i Bergen, Gamla i Oslo og Ugå-festivalen i Stavanger. Bandet, som tidligere hadde rykte på seg for å være det friskeste pustet i norsk rock i Trondheim og Oslo, har nå et landsdekkende rykte.

Høsten 2017 skriver bandet en ny plate i formatet konseptalbum som vil bli sluppet våren/ forsommeren 2018, men mens vi venter på dette har bandet bestemt seg for å promotere små og store lokale produsenter ved å gi dem muligheten til å være med å gjøre en remix av deres første album som ble sluppen Våren 2016. Dette gjøres dels som en konkurranse for uetablerte produsenter og med invitasjoner til enkelte produsenter innen ulike techno-sjangere som bandet synes er spesielt spennende og i vinden om dagen.

«Venners sett med støyete og alternativ prog-rock fikk meg til å tvile på menneskeheten og meg selv... De var en fryd for både øynene og ørene. I alle fall i den grad jeg kunne tro det jeg så og hørte. »
– musikknyheter.no

«Venner er komplekst, drivende, rart, og jævlig tøft!»
– Chris Erichsen, The Aller Værste

«(...) det var vanskelig å forutse hva jeg hadde i vente, men jeg ble regelrett slått i bakken av hvor ufattelig bra det var. Det var rå energi, nifs stemning, høyt volum og sinnsykt fet musikk.»

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals