Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 24. februar 2018
Tid 18.00 - 20.00
Billett 0,- Medlem / 50,- Ikke-medlem
Aldersgrense 18 år

Samfundsmøte: Guttekrise

Pass på! Se opp! Akademia blir invadert av dyktige fremadstormende jenter og kvinner. Det «sterke kjønn» blir i stadig større grad nedkjempet og utkonkurrert på barneskolen, og hele veien opp til de mest prestisjefylte studiene. Det eneste landets penisforvaltere skårer bedre på enn jenter i er gym. Det har vært et enormt mannefall, kun 35 prosent av alle som tok eksamen i 2013 var menn. Det kan virke som om skolesystemet representerer et glasstak for Gutta.

Dette peker på et alvorlig samfunnsproblem. Er det genetikken som har sviktet guttene siden 1980-tallet? Hva forklarer denne kollektive svikten? Hvorfor evner ikke guttene å holde tritt med jentene? Hva kan man gjøre for å rette opp skjevheten?

Med oss har vi Are Saastad, daglig leder for Reform – ressurssenter for menn, Norges eneste senter for menn og likestilling. Vi har også med oss Leif Edward Ottesen Kennair, psykologiprofessor ved NTNU, som har bemerket seg innen evolusjonspsykologi.

Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Presse? Send en mail til styret-presse@samfundet.no så vi kan avtale nærmere.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 22.02.2018, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 24.02.2018, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler