Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 27. januar 2018
Tid 19.10 - 21.00
Billett 0,- Medlem / 50,- Ikke-medlem
Aldersgrense 18 år

Samfundsmøte: Lykkejegerne?

De siste ti årene har antallet innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre i Norge blitt tredoblet. Stor norsk velferd, og høye norske lønninger trekker til seg innvandrere fra hele verden. Er den norske velferdsstat et offer i lykkejegerens sikte?

Innvandrere utgjør i dag 720 000 mennesker i Norge, nesten 400 000 flere enn for ti år siden. Norskfødte med innvandrerforeldre har høyere inntekter enn sine foreldre, men andelen som blir siktet for kriminalitet er generelt høyere blant personer med innvandrerbakgrunn enn i den øvrige befolkningen, til tross for en nedgang siden 2000. Hvordan vil fremtidens Norge se ut? Hvordan har innvandring formet Norges kultur og økonomi? Dette og annet skal vi diskutere nærmere dette Samfundsmøtet. Vel møtt!

Møtet vil bli holdt på engelsk.

Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter
Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 25.01.2018, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 27.01.2018, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møte.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler