Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Styret
Styret
Dato 11. februar 2018
Tid 16.00 - 18.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Språkkafé med Norsk Start

Studentersamfundet og Norsk Start inviterer til Bydagen: Språkkafé!

Bydagen er et årlig arrangement som bunner i Samfundets ønske om å gi noe tilbake til byen vi er så glad i. I år inviterer vi alle som ønsker å praktisere norsk og norsktalende studenter til hyggelige samtalemøter i Studentersamfundets lokaler. Om du er utvekslingsstudent eller nylig bosatt i byen er dette en super mulighet for deg som ønsker å forbedre dine norskkunnskaper eller om du ønsker å bli bedre kjent med byens studenter. Vi oppfordrer alle Trondheims studenter til å ta turen innom Samfundet denne dagen, dette er en fin mulighet til å delta i spennende kulturmøter og bidra med å inkludere nyankomne til byen vår.

Norsk Start er en frivillig studentorganisasjon som jobber med integrering av bosatte flyktninger, i samarbeid med Trondheim kommunes integreringsapparat og NTNU for flyktninger. Vi arrangerer ukentlig samtalemøte (språkkafé) mellom norsktalende studenter og bosatte flyktninger i Trondheim, i tillegg til andre sosiale aktiviteter hvert semester. Vi har også et mentorprogram hvor flyktninger med studiebakgrunn kan få gjestestatus ved NTNU, og bli med studenter i faglig relevante forelesninger.

Arrangementet er gratis og har ingen påmelding.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler