Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 6. april 2018
Tid 23.59 - 00.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

SASSY 009

Spellemannsnominerte elektronika-trio SASSY 009 står for noe av det mest spennende som skjer innenfor elektronisk musikk om dagen. Se de på Knaus 6. april!

SASSY 009 er en elektronika-trio fra Oslo, bestående av Sunniva, Teodora og Johanna. Til tross for sine forskjellige musikalske bakgrunner har de alle et felles hjerte for hemningsløs dansemusikk. Sammen leker de seg i spennet mellom den mørke, dunkende klubben og det luftige, organiske rommet som slår i lettere slag.

I høst debuterte de med «Do you mind EP», som ble gitt ut på Luft Recordings og London-indielabel Hard Up. Disse 15 minutter med musikk preges av drivende basslinjer med direkte referanser fra klubben på 90-tallet, og den karakteristiske fløyten popper ut som et slingrende sjal, blåsende i vinden av den dundrende klubben.

Etter flott omtale fra publikasjoner som Pitchfork, Fader, Resident Advisor og mange flere, er bandet også booket til noen av de største scenene verden over som Field Day, Øya, SXSW, The Great Escape ++

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler