Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 6. April 2018
Time 23:59 - 00:59
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

SASSY 009

Spellemann-nominerte elektronika-trio SASSY 009 står for noe av det mest spennende som skjer innenfor elektronisk musikk om dagen. Se de på Knaus 6. april!

SASSY 009 er en elektronika-trio fra Oslo, bestående av Sunniva, Teodora og Johanna. Til tross for sine forskjellige musikalske bakgrunner har de alle et felles hjerte for hemningsløs dansemusikk. Sammen leker de seg i spennet mellom den mørke, dunkende klubben og det luftige, organiske rommet som slår i lettere slag.

I høst debuterte de med «Do you mind EP», som ble gitt ut på Luft Recordings og London-indielabel Hard Up. Disse 15 minutter med musikk preges av drivende basslinjer med direkte referanser fra klubben på 90-tallet, og den karakteristiske fløyten popper ut som et slingrende sjal, blåsende i vinden av den dundrende klubben.

Etter flott omtale fra publikasjoner som Pitchfork, Fader, Resident Advisor og mange flere, er bandet også booket til noen av de største scenene verden over som Field Day, Øya, SXSW, The Great Escape ++

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals