Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Styret
Styret
Dato 8. april 2018
Tid 17.00 - 19.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Språkkafé med Norsk Start

Information in English below.

Velkommen til andre utgave av Språkkafé!

Vi inviterer alle som ønsker å praktisere norsk og norsktalende studenter til hyggelige samtalemøter i Studentersamfundets lokaler. Om du er utvekslingsstudent eller nylig bosatt i byen er dette en super mulighet for deg som ønsker å forbedre dine norskkunnskaper eller om du ønsker å bli bedre kjent med byens studenter. Vi oppfordrer alle Trondheims studenter til å ta turen innom Samfundet denne dagen. Dette er en fin mulighet til å delta i spennende kulturmøter og bidra med å inkludere nyankomne til byen vår.

Norsk Start er en frivillig studentorganisasjon som samarbeid med Trondheim kommunes integreringsapparat og NTNU for flyktninger. Vi jobber med ulike integreringstiltak for bosatte flyktninger i Trondheim. Mer informasjon finner du på vår nettside: www.norskstart.no

Arrangementet er gratis og har ingen påmelding.


Welcome to the second edition of Language Café!

We invite you to hang out at Samfundet to meet other students and improve your norwegian skills. We encourage both norwegian speaking students, exchange students and immigrants to join us at this social event.

Norsk Start is a student organization that works with the integration of refugees in Trondheim, together with Trondheim Kommune and NTNU.

This event is free so bring all your friends!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler