Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Edgar
Arrangør Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)
Dato 5. april 2018
Tid 21.00 - 23.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Edgar sessions: Swing´it Dixieband

​5.april vender Swing'it nok engang tilbake til Samfundet for å ta Trondheims befolkning med på en reise 100 år tilbake i tid og til andre siden av Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans. Det blir som vanlig fete hornlinjer, kleine vitser, saftige harmonier, stråhatter og tversoversløyfer, tre bøtter med sjarm og en stemning du ikke finner noen andre steder. Ja, også en ustemt banjo da, såklart.

Bandet har i det siste hatt base både i London og Norge, der de spiller på hemmelige barer, speakeasies, cocktailbarer og jazzklubber, turnert UK og Holland, samt spilt på diverse festivaler i inn- og utland.

For tiden er de aktuelle med Norske Talenter der de er kommet til semifinalen, som vises på TV2 13.april uken etter de har spilt på Samfundet!

Bandet har nettopp spilt inn EP i studio, og det blir servert smakebiter fra denne, samt kjente og kjære Disney-låter forkledd som dixieland. I tillegg har bandet som vanlig noen små overraskelser på lur, så ta turen for en kveld du sent vil glemme!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler