Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 26. april 2018
Tid 18.00 - 19.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

En kveld med Hadia

Norges frieste talerstol leverer igjen. 5 dager før hun skulle stått på scenen i Nord-Rogaland 1. mai, tar Hadia Tajik turen til Storsalen. Og vi avinviterer henne ikke.

Hadia Tajik fra Rogaland er utvilsomt med på å sette dagsorden. Allerede i 2012 ble hun innsatt som den da yngste statsråden i Norge, og den første muslimen. Hun er nestleder i Arbeiderpartiet. Og tidligere statsminister, Gro Harlem Brundtland, uttalte nylig at Hadia har de egenskapene som skal til for å bli statsminister

Men hvilke saker brenner hun egentlig for? Hva mener hun er Norges riktige retning? Og ikke minst: hvem er egentlig Hadia?

På dette møtet skal vi blant annet prate om likestilling, innvandring og APs framtid. Ikke minst så skal vi bli enda bedre kjent med Hadia, både som politiker og person.

Vi har også satt av god tid til at Storsalen skal få stille sine spørsmål - så her er det bare å hive seg rundt og forberede seg!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler